Blogg

- Vurderer du å kjøpe campingvogn? Her er noen gode råd!

Posted by Per Vie on 12.mai.2017 11:40:20

Campinglivet er så mangt, og i en tid der mange går fra campingvogn til bobil er det mange barnefamilier som foretrekker campingvogn. Naturlig nok, da du får mye større plass enn i en bobil. Få med deg filmene....

- Alt har en begynnelse. Det gjelder bare å starte best mulig. Og i mylderet av muligheter er det ikke så lett å se klart og tydelig hva som er best for deg og din familie. Derfor kan det være lurt å tenke gjennom enkelte grunnleggende behov før du hiver deg av gårde for å se på alternative campingvogner, sier Christian Aabøe Fluør hos Sørlandets Caravansenter i Grimstad, som mer enn gjerne deler sin kunnskap og lange erfaring med deg. Last ned Chritians 9 gode råd for førstegangskjøpere nederst i artikkelen.

La deg inspirere. Ta en titt her...

Her presenterer Christian en Dethleffs Camper, en rimelig vogn med et høyt utstyrsnivå... 

 

Her presenterer Christian er Knaus Silver Selection, en romslig vogn med mye utstyr...

  hobby-2-1.jpg

Vi representerer Norges desidert største utvalg av vogner. Avdeling Grimstad kan skilte med 50 unike modeller utstilt fra de aller beste merkene. Ingen andre forhandlere har dette utvalget. Med våre merker DethleffsHobbyAdriaKabeKnaus og Niewiadow Poletta kan vi tilby noe for enhver, og i perioden står alle campingvogner åpne, så du som kunde kan komme å kikke og finne akkurat din modell.

Her er 9 gode råd for deg som vurderer å kjøpe din første campingvogn:

New Call-to-action

Topics: Blogg, Tips og råd

Søk i google

Recent Posts